Als vervolg van de vorige blog:

  • met zaklantaarn en camera op zak heb ik de afgelopen avonden in de tuin de onderstaande foto’s gescoord.
  • Voor S.: leuk dat je reageert. Ik heb een teller op de blog en zie dat dagelijks ongeveer 30 keer het blog wordt bekeken. Ik weet niet wie dat zijn. Het kan natuurlijk zijn dat alleen jij en verder mijn zus (29 keer) kijken.

Wie is oud? Wanneer ben je oud?

Voor mezelf geldt dat ik vind dat ik niet echt oud ben. Ik voel me ook niet oud. Ik zie er niet oud uit. Denk ik. Ik draag in de badkamer nooit mijn bril en heb daar alleen een spaarlamp. Dan lijkt het wel wat. Ik schrik wel eens van foto’s als ik mezelf daarop zie. Verkeerd belicht, denk ik dan.

Ik merk wel dat ik wat strammer word. Vorige week sprong ik over een slootje. Blij dat er geen publiek bij was. Met de souplesse van een bos wortels landde ik aan de overkant, wild om me heen grijpend naar een hond die daar stond zodat ik niet zou terugvallen in de sloot. Hond janken, andere hond snel erbij om te assisteren en ik op de kop tussen de brandnetels. Apart.

Ben benieuwd hoe het ouder worden voor vrouwen een thema is. Gezien de cosmetica-industrie valt er lange tijd veel te repareren. Maar voelen vrouwen zich ook oud? Ouder? En vinden ze oudere mannen dan leuk? Of juist jongere? Wat een levensvragen toch. Je zult maar zulke vragen hebben. Dan heb je toch een rijk leven.

Is muziekkeuze ook een kwestie van leeftijd? Of alleen smaak? Hier twee links naar The Dixie Chicks. Goede groep. Alle mannen vinden dit leuk. Ik denk dat iedereen die zich meisje voelt, dit ook leuk vindt. Ook jonge vrouwen. Misschien is het zo dat als je dit niet leuk vindt, je echt oud begint te worden. Of een verkeerde muzieksmaak hebt. Of zo.

De egel:

Dixie Chicks

http://www.youtube.com/watch?v=LRdrBCamno0&feature=related

Dixie Chicks

http://www.youtube.com/watch?v=uijQQpbZNVo