En dan is ineens de dinsdag voorbij. Leek zo lang te worden. Vanmorgen laatste overleg met BM’s. Stevige agenda afgewerkt. Goed team samen. Altijd bereid om elkaar te vinden in de discussie. Taken voor de komende tijd verdeeld. Inhoud van verschillende taken besproken. BM’s hebben het heel druk. Veel overleg. Ze regelen veel voor mijn afscheid. Gisteren zei een collega dat ze het gevoel had dat het na vrijdag vakantie is. Klopt niet. Voor collega’s. Wel voor mij.

Vanmiddag computer opgeruimd. Mooi leeg bureau. Misverstand met ZM’s. Dachten vanmiddag vergadering te hebben. Blijken verkeerde personeelskalender te hebben gebruikt en correctie niet te hebben gezien. Misschien donderdag nog kort laatste overleg regelen.

Afscheid komt snel dichterbij! Twee dagen! Donderdagavond begint het echt. Dagelijks komen mensen langs om een hand te geven. Kunnen vrijdag niet.

De kraammand had vandaag een cryptogrammenboekje. Mooi voor Schier. Onze jongste kat heeft de mand tot slaapplek gemaakt.

Morgen nog even wat incasseren voor het RZF. Mooi dat organisaties zich voor het fonds inspannen. Op de website van de Margriet staat een wekelijks blog van het RZF. Vandaag heb ik het geschreven. Zie onderstaande link.

http://www.margriet.nl/mijn-margriet?user=cobypasveer

Kinderen. Mad World.

http://www.youtube.com/watch?v=4N3N1MlvVc4