Vanochtend heb ik filmpjes gekopieerd. Is nu echt af. Verder weer dankbaar gebruik gemaakt van de papiervernietiger. Lijstjes gemaakt voor vervangingen.

Vanmiddag kennisgemaakt met T. Was plezierig gesprek. Hebben beiden wortels liggen in Den Haag. Aantal zaken doorgesproken, school laten zien. Komt helemaal goed. Heb er vertrouwen in. Na schooltijd heeft A. hem laten kennismaken met de collega’s: ze is de school rondgegaan. Ook bij collega’s die ik sprak, was de kennismaking positief. Goede keus gemaakt, bac!

Rare week. Ook sommige collega’s lijken dat te vinden. Het lijkt gewoon, maar is dat natuurlijk niet. Dubbel gevoel. Heb de neiging om steeds door te willen werken. Niets vergeten, nog met iedereen even willen praten. Jezelf op afstand zetten is heel lastig als je er zo bovenop zit. Vrijdag wordt een mooie dag!

Na ijverig zoeken op internet geslaagd: Hieronder een foto naar ik dacht van T. Enige tijd geleden genomen. Kan iedereen alvast boven het bed hangen.

Naschrift: De foto bleek te zijn van mijn schoonzus! Ik heb de foto verwijderd. Hieronder zie je M. de weg vragen. Hij kende T. niet.