De weidevogels komen terug, de kieviten lopen op het land, de boeren rijden de mest uit en het is nog steeds te koud. Maar genoeg tekenen voor het voorjaar!

We gaan ons opmaken voor onze volgende vakantie. Volgende week vrijdag vertrekken we.

Er komen mensen in ons huis die op de beesten passen. Via een bureau. Aardige mensen. Hebben we vertrouwen in.

Dit weekeinde alle handleidingen voor de beesten bijwerken. Koffers opzoeken. M. pakt alvast in. Ik wacht daar nog even mee. Kan deze week nog zat. Volgende week moet ’s avonds gewassen, gepoetst en opgeruimd worden. Kippenhok uitmesten. Honden mentaal voorbereiden op een week zonder ons. Mezelf voorbereiden op een week zonder honden.

Zorgen dat we op tijd inchecken, digitaal. M. wil altijd andere stoelen in het vliegtuig dan we toegewezen hebben. Kijken of dat wil.

De temperatuur is daar momenteel wat hoger dan hier. Dit is een lastige tijd van het jaar wat betreft je kleding. Ach, het is maar voor een week en daar verkopen ze ook kleding.

M. heeft voor iedere dag in New York een planning gemaakt. We hebben volle dagen, maar dat is prima. We willen natuurlijk alle highlights in de stad zien. En veel rondlopen. We verblijven in het Waldorf Astoria. Jawel! Bekend van vele films. We zitten dus midden in Manhattan. Mooie vooruitzichten!

Foto’s van eerdere reizen in de VS