Opruimdag. De papiervernietiger verwerkt dagelijks heel wat materiaal van mij. Het ziet er nu haast opgeruimd uit. Toch gek dat het opruimen wel goed lukt als het moet. Het blijft veel langer liggen als ik het niet hoef op te ruimen. Ik denk dan vaak dat ik iets later nog wil gebruiken. Of later ga lezen. Of ik weet even niet waar ik het moet opbergen. En bij de huidige opruimwoede blijkt het een kleine moeite te zijn om het door de vernietiger te jagen. Ben je het direct ook definitief kwijt.

Heb vandaag nog het een en ander opgeschreven over de periode tussen mijn vertrek en de komst van T. Langzamerhand worden zaken voldoende afgerond. Zal maandagmiddag met T. een en ander doorspreken.

Ben erg benieuwd naar volgende week donderdag en vrijdag. Niemand laat iets los. Door wat te combineren en deduceren heb ik wel wat vermoedens, maar het blijft gissen. Knap dat nog niets is uitgelekt.

Dat is trouwens ook nog niet van wat ik wil gaan doen. Maar dat is ook heel klein. Verhaaltje en zo.

Dit weekend alles nalopen voor de komende week en dan genieten van alles wat de week brengt. Ik verheug me op fijne dagen.

De kraammand had vandaag een fles Daoler Meulen Bitter als cadeau. Lekker! Er bestaat een dieet met drank. Zoals Tommy Cooper zei: Ik volg pas een week het whiskeydieet en ben nu al drie dagen kwijt!